Afreis - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van ansennorman - WaarBenJij.nu Afreis - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van ansennorman - WaarBenJij.nu

Afreis

Door: ansennorman

Blijf op de hoogte en volg

11 Maart 2011 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale

Taxi was op tijd en zonder file delay konden we lekker door rijden naar Schiphol. Bij de KLM stond de wheel chair klaar en alweer was Cruif’s statement van kracht.”Bij ieder nadeel is een voordeel”. Er stonden behoorlijk veel rijen van mensen bij de doorgangen, emigratie, ingang van de vliegtuig enz zowel op Schiphol als in USA maar door wheel chair kregen we overal voorrang.
Op Schiphol eenmaal door de emigratie hebben we dollars gekocht en daarna heb ik toch een video camera aangeschaft. De reis van A’dam naar Detroit duurde 9 uur. De tijd vloog voorbij want ik was met de camera bezig.Ook Ans had veel lees voer bij zich dus vond dat het ellamaal best meeviel. We zaten perfect op rij 10a/b voor het afscheidings schot, dus voldoende been ruimte. De service aan boord was anders dan bij de KLM. Ongedwongener. Het eten was goed Ans had Pasta en ik kip. Alles liep perfect behalve bij aankomst op Vliegveld Fort Lauderdale. Ik had vooraf transport verzorgt in Fort Lauderdale. Helaas was die er niet. Mijn telefoon werkt ook niet in USA dus hebben we na een half uur wachten een porter om assistentie gevraagd. Uiteindelijk waren we om 05.00 Hollandse in het Hotel. Best een lange dag geweest. Ik heb een bad genomen en ben meteen naar bed gegaan. Ans heeft ze goed gehouden tijdens de reis maar was wel erg moe.
Vanmorgen hebben we rustig ontbeten en zijn daarna naar een Shopping Mol geggaan. Dat was niets en Ans wilde naar huis want ze want moe. Morgen gaan naar de grote Mol shoppen. Terwijl ik nu hiermee bezig ben slaapt Ans lekker.
Nu komt het meest verrassende hier is het nooit zo koud geweest. Ans blij met dit weer. Je raad wel wie hiermee niet zo gelukkig is. Heb ik dat. We hebben vanuit de kamer een mooie uitzicht op de haven. Achter de glazen deur is het niet koud en ziet het prachter uit. Ik ben niet pesimistish maar hoop niet dat tijdens ons criuise we veel regen zullen krijgen. Je weet nooit die geluk zou ik kunnen hebben.
Voor nu hopelijk tot morgen.

• 11 Maart 2011 - 23:13

Maud, Kor And Kids,:

Waaaahhhhh, geweldig verhaal papa. Je kunt zo een boek schrijven. Kor en ik zitten nu op de bank met een drankje. We vieren mijn verjaardag!!!! Yeahhhh, en toen dachten we, we checken ff of papa en mama goed zijn aangekomen. Warempel.... je verslag kwam binnen. Heeeeeel leuk cadeau pour moi. Thanks mucho.
    Pracht foto's pap. Geweldig uitzicht!! Er zitten mensen bij de pool, is echt zo koud? Super fijn voor mama ;-)) Hoop dat jullie bij het shoppen een nieuwe white picket fence vinden.
    Ik was vanavond ff bij jullie thuis. Alles is ok.
    Nou we gaan zo pitten. Morgen krijg ik mijn cadeautje van Rubin en Kor. Die zijn bij Riviera Maison geweest.
    Nou, keep us posted en vooral veel genieten. Doegiii Maud, Kor en kids

• 11 Maart 2011 - 23:28

Nbb:

hoezo niet pessimistisch, haha!.

leuke foto's. leuk uitzicht inderdaad. die mensen joh, die aan het zwembad liggen, wat zullen die het koud hebben, haha!

wow, 9 uur vliegen, jullie liever dan ik. goed van mama dat ze dat kan heur.

ik merk hier overigens niks van de tsunami hoor don. wel heb ik vanochtend een pizza SAlami op, dat wel.

oh, ik zie nu dat maud al heeft gemaild hieronder. of, dat zal wel hierboven komen te staan. nou ja, eronder, erboven, is niet zo belangrijk.

hey heel veel plezier met je nieuwe speelgoed. en mam, take it easy, laat je lekker verwennen door al die have a nice day types.

groetjes uit singapore.

maud, fijne fijne 33ste verjaardag hoor. dat je nog een grote meid mag worden. kadootje komt later.

doeidoei.

Norman

• 12 Maart 2011 - 03:35

DAB:

4 uur 's ochtends net wakker. Best wel leuk om je beeichtje dan te lezen, pap. En de reacties van Maud en Nor. Family bonding met een Blog. Hoe modern is dat?

Hopelijk is mam morgen in the Mall weer wat aan gesterkt. En het klimaat dáár is altijd beter dan de 10 graden waar we het hier mee moeten doen.

Gaaf dat je'n videocamera hebt gekocht. Antishake, met hele grote buttons en een knoepert van 'n scherm? Heel slim.

Leuk hoor die foto's. Lekker die palmbomen. Mooi zwembad aan boord???? Haha grapje

Nou Maud jij natuurlijk gefeliciteerd met je 48ste verjaardag !!! Prachtige leeftijd. Je ziet er nog goed uit. We drinken vanavond een colaatje op jou en de jouwe!!!

Pap blijf schrijven, t Is erg leuk. Goed idee Maud zo'n blog.

Ik ga slapen, Don. xxzzzzzz

• 12 Maart 2011 - 09:15

Gerda:

goede morgen wat leuk het reisverslag wat vervelend noor dat je het koud heb nou in de achteruin bijons is het 25graden ha ha leuk de fotos zat er wat voor je bijin de winkel maud gefeliciteerd met je verjaardag ans en noorman geniet maar fijnxx

• 14 Maart 2011 - 07:32

Myrna:

Beste mensen wat leuk dit is zeker genieten.
    Gister Maud gesproken was een leuk en gezellig gesprek.
    groetjes Myrna