Costa Maya Mexico
Door: ansennorman
19 Maart 2011 | Mexico, Mexico-stad
Vandaag zijn we aan boord gebleven en een beetje rond gehangen.Een twee cursus photo shooting van microsoft bijgewoond. Goed weer en mijn temperatuurtje.
Voor nu tot morgen.
Nor sataliet verbinding is traag en minuten zijn kostbaar, vandaar het gemis van foto;s Als iemend mij wil sponseren by all means.
Voor nu tot morgen.
20 Maart 2011 - 11:20
Syl:
Het is stil aan de overkant!
20 Maart 2011 - 11:22
Syl:
Zit nu bij mam die dacht dat er wat aan de computer mankeerde, want ze zag alleen maar blanco en geen reacties. Ze zegt iedereen heeft het natuurlijk druk met het weekend, mooie weer en slapen uit! -
20 Maart 2011 - 19:41
Maud, Kor En Kids,:
Hoipiepeloi,
Heerlijk lekker relaxen!! Doe rustig an, leuke dingen doen, zijn jullie het schip al rond gewandeld?
Ik ben vandaag met buuf Do naar Hank geweest. Je kunt deze maand voor EUR 77 2 maanden lang onbeperkt golfen daarroo. En dat gaan we doen want we willen 10 kilo afvallen zodat we strak aan het zwembad liggen deze zomer ha ha. Goede voornemens, omgezet in actie!!
Hoe is het eten bij jullie? Jammie niet? Wij hadden bloemkool met kip ook lekker.
Keep us posted, in a
20 Maart 2011 - 19:58
Maud, Kor En Kids,:
in à hang loose State of mind... dat wou ik nog zeggen. En ook dat het vandaag idd ook echt heerlijk lente weer was. Blij toe dat het bij jullie iets warmer wordt. Niet te, want das niet fijn voor mam.
Nou toedeloe. Maud