Eerste deel achterde rug - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van ansennorman - WaarBenJij.nu Eerste deel achterde rug - Reisverslag uit Fort Lauderdale, Verenigde Staten van ansennorman - WaarBenJij.nu

Eerste deel achterde rug

Door: ansennorman

Blijf op de hoogte en volg

21 Maart 2011 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale

Vrijdagavond naar de een show geweest, een goochelaar wat zang met uiteindelijk toch veel gelachen nadat Ans me wakker geschudde. De moppen tapper was best goed.
Gisteravond een andere show bijgewoont. Het thema betrof het einde van de eerste deel van de cruise. De show heet Cantare vier zangers die vele zang ten gehore gebrachten. Na de show zijn we even naar de Casino geweest. Ik stond op $30 winst en heb maar ge-cashed. Hiernaa zijn naar de Karaoke voorstelling gegaan. De zangers waren goed man. Ik denk dat ze allemaal gepensioneerde zang profs waren en/of werkeloze zangers op zoek naar een baan.Het publiek was zeer vrolijk en maakte heel veel lawaai Ans deed ook luidkeels mee. Het was een mooie afsluiting van de avond.
Vandaag liggen we weer in in de haven van Fort Lauderdale. We zijn vroeg opgestaan en hebben na het ontbijt een taxi gepakt en zijn naar de stad gegaan. Ans wilde naar K-Mart. Daar hebben we wat rond gehangen en wat spullen gekocht.
Aan boord hebben net een lekkere American hamburger gegeten. Ans ligt nu te rusten (slapen) en ik ga even TV kijken om op de hoogte te blijven m.b.t. de Libyan issue.
Vreemd allemaal hier alles lekker en vreedzaam terwijl elders veel ellende gaande is.

Vanavond hebben we in de Italiaanse restaurant gegeten. Mijn maag is vol ik ga op de balkon zitten, om de volle maan te zien opkomen. Een prachtig gezicht.

Voor nu tot morgen

• 21 Maart 2011 - 04:05

Nbb:

nou, wat een moordend tempo hebben jullie zeg, haha. tjonge, ik zou subiet in coma vallen. maar ja, ik zit dan ook in ultra-hectisch singapore. zelfs als ze op vakantie zijn, hebben ze haast hier, pfff.

oh ja, mam, laat je niet inpalmen door Doctor Adam Bricker hoor. Bedankt Syl :)

Veul plezier daaro.

NBB

• 21 Maart 2011 - 05:15

DAB:

Wat een cultureel aanbod. Zang, cabaret and what have you. Knap dat je je opoffert, pap. Maar het zal best ook vermakelijk zijn. En leuk dat mama helemaal meegaat in zo'n "show"

Goh, zit de boot-trip er al weer op? Dat is om gevlogen. Terug in 't echte leven met oorlogen, tsoenami's en kernlekkages.

Gelukkig is het wel lekker weer hier. Gister één km gezwommen en vrijdag voor t eerst sinds eeuwen getennist. Vandaag weer werken. En morgen met 13 vrouwen oefenen voor een "sketch" van ééntje die 50 jaar wordt.

Tot snel weerziens. Goeie reis terug.

• 21 Maart 2011 - 05:28

DAB:

Of plakken jullie er nog wat dagen tegen 'an?

• 21 Maart 2011 - 19:30

Maud, Kor En Kids,:

Hey papski en mamski, nou toevallig. Ik stond gisteravond ook voor het raam. Zei tegen Kor zouden papa en mam ook zo'n mooie maan hebben? Nee zei hij... die maan is al weg bij hen..... Tja, die tijd.... Norman is er ook altijd als de kippen bij. En Don ook. Enfin, mooi dat jullie de maan ook hebben gespot. En hierroo is het echt lente. Heb zin om te gaan golfen ha ha (nooit gedacht dat ik dit zou zeggen). Goed bezig Don met de triatlon. Zijn pap en mam al terug als je ervoor gaat?

Hoop dat je behalve K-markt ook een baantje hebt kunnen lopen pap.

Nou geniet met volle teugen van la dolce vita..... Of zo iets. Ik ga Rubin ophalen in Etten-Leur. Die is klaar met trainen om 21.00 uur. Doeiiii Maud

• 22 Maart 2011 - 15:16

DAB:

Don we landen 30 October weer in Nederland.
    We zijn nu onderweg naar puerto Rico. Zal vanavond weer wat schrijven

• 22 Maart 2011 - 20:40

Syl:

Excuse me? Oktober!!!!! You wish! Maar ja ik snap het living the fast live! Op zo'n happy slow cruise gaat de tijd natuurlijk zo snel dat het lijkt alsof je 7 maanden in 7 dagen hebt beleefd (hihi).
    Dus ik zeg alle hens aan dek, doet nog maar een cocktail, al die handjes de lucht in en alle voetjes van het dek.

Toi toi toi schip ahoi.
    Slow slow quick quick slow!

• 22 Maart 2011 - 21:17

Maud, Kor En Kids:

Ha ha oktober!!!! Hij is goed Syl!!!

• 24 Maart 2011 - 03:41

Snap je het niet. Hebben julie geen humer?